Schouten Zekerheid Employee Benefits
2.jpg

Schouten Zekerheid neemt deel aan jaarlijkse partnermeeting Asinta

Sinds 2014 maakt Schouten Zekerheid deel uit van het wereldwijde Employee Beneftis Broker netwerk genaamd Asinta. Hierdoor kunnen wij onze relaties wereldwijd van advies en ondersteuning voorzien op het terrein van employee benefits vraagstukken. Binnen het Asinta netwerk worden zo’n 3.600 bedrijven geadviseerd in meer dan 90 landen.

Van 8 tot en met 10 maart zullen wij deelnemen aan de jaarlijks terugkerende partnermeeting, welke dit jaar zal plaatsvinden in Singapore. Tijdens de meeting wordt veel landeninformatie uitgewisseld en staan (gezamenlijke) relaties die in meer dan één land geadviseerd worden door de partners centraal. Ook vinden gesprekken plaats met bedrijven die zich vanuit Singapore willen vestigen in andere delen van de wereld of een internationale harmonisatie van employee benefits willen laten plaatsvinden.

Heeft u een internationaal employee benefits vraagstuk dat wij voor u kunnen inbrengen tijdens de partnermeeting? Neem contact met ons op, dan helpen wij u graag verder.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Hans Huizing via hans.huizing@schoutenzekerheid.nl of bel 06-52538775.

Vincent van Dijk via vincent.van.dijk@schoutenzekerheid.nl of bel 06-52538776

Publicatiedatum: 17 januari 2017